marremarang.blogg.se

En liten blogg om mig, och allt möjligt som finns.

I don't know....

Kategori:

Humör svängningar från helvete...!! Vettefan vad jag ska ta mig till!
atm så känns allt så förbannat bra men ändå vill jag rulla ihop mig till en boll och grina ögonen ur mig, fattar inte vad som är fel.... har haft det skit bra idag men vill grina som om det vore min sista dag i livet. Frågade min faster ifall hon kunde fixa nått så att släkten kunde träffas förutom begravningar, så jäwla tärt att man bara ska se sin släkt när det är nån som dött....
Är så jäwla glad över att jag funnit min kärlek som finns här för mig, känns så förbannat bra att du finns i mitt liv, min kärlek!! Du är så underbar fast du är en liten nörd! <3 Jag är så glad att jag har dig! Du vet inte hur mtk du betyder för mig!
Känns så tokigt att du min pappa aldrig kommer få se den killen som gör mig glad, han som gör att jag får ett leende på läpparna och få mig att må bra...
På nått sett vet jag att du vet att jag har det bra, men känns så konstigt att du aldrig kommer få vara morfar. Att mina barn aldrig kommer få se/träffa/känna sin morfar....varför kunde du inte hålla ut?!  fan nu börja jag bli arg på dig, fast jag vet hur det känns att vara i din situation!!! Jag vet att detta var det bästa för dig, men du hade ju för fan kunna sagt varför?! Jag vill bara skrika och få ett outbreak atm för att få lite peace, fast jag vet att jag aldrig kommer få nå lugn och ro när det gäller dig!! Men tack för att du berätta att du äslakde mig  för första och sista gången.
Varje dag undrar jag hur mitt liv hade sett ut ifall du var vid liv!
Och varje dag undrar jag hur livet skulle sett ut för min bror, för just nu ser det fan inte ljust ut och jag orkar inte hålla koll på han, jag har så det räcker med mig själv, skulle han vara ren ifall du levde?!
Hur fan ska jag kunna hjälpa han när han inte vill men när han säger att han vill??

Är så förbannat glad över att jag och min mamma har bra kontakt nu, för det har vi aldrig haft tidigare pga missbruk.
Skål, varför tänker man på det gamla negativa när framtiden som är ljus och fantastisk?!
Varför kan inte allt negativa försvinna?!
När ska dom posetiva tankarna dyka upp?!
Pappa du fattar inte hur mycket du har förstört för mig!!